torsdag 24 juni 2010

poppis kort

Så här kan det se ut på mitt datorbord. Uno ska gärna va med när jag surfar. Gärna sitter han på just de tangeter som jag vill klicka på. Vad annars lixom? Haha...

Speciellt kul är oxå dosan till internetbanken. Kedjan som sitter på den är extra god att gnaga på. Även kontokortet är poppis att leka med. Så himla kul att titta på han när han försöker springa runt med det för att kunna släppa ner det på golvet. För allt ska ner på golvet! Annars är det inte nån utmaning!


Nya pippin som jag tror får fortsätta heta Neo håller igång hemma hos päronen. Mamma släppte ut honom en dag. Han är lite avvaktande till det, men till slut hade han kommit ut. Han hade nog mest suttit på buren. När det var dags att hoppa in i buren igen så var det en utmattande historia både för Neo och mamsen! Han är visst inte så sammarbetsvillig, men till slut löste det sig. Även idag var han ute en sväng. Men ja, det är lite svårt att få in honom. Man får trötta ut honom först, sedan gjordes det framsteg med att hoppa upp på taxipinnen för att sedan få skjuts in i buren.

Inga kommentarer: