torsdag 24 september 2009

Bloggparty-LO

Jo men visst har det scrappats lite idag! Samma papper som sist, som vanligt. Denna gången utgick jag från en annan skiss från Cattis blogg som oxå ingår i bloggpartyt.

Nu ska jag snart gå och byta om och sticka och träna. Ska bli skönt och känner mig laddad. :)

5 kommentarer:

Cattis sa...

Vilken härlig tolkning! =) Roligt att du ville vara med!

Kram/Cattis

Jeanette sa...

Jaså! Nu e du igång igen!!! Vi kunde kanske scrappat tillsammans?

Kramen
// Jea

Leonard sa...

Hej! Imorgon är jag på bokmässan i Göteborg, så kommer nog inte uppdatera så mycket denna helg! Kommer att ta med mig kameran såklart! Hoppas du får en bra helg! :)

Leonard

maxell sa...

Härlig layout. Jag gillar den lekfulla glädjen. Den gör mig glad.

Åsså kan jag inte hålla mig utan vill fråga om en skitdetalj i sammanhanget. Varför sitter enkelriktat åt fel håll? ;) Svaret är uppenbart iofs - de var åt det hållet.

maxell sa...

Självklart passar pilen där. Den har med det hela att göra. Att den sitter åt fel håll är rolig detalj som jag råkade lägga märke till. Det behöver inte vara korrekt. Det viktiga är att man själv tycker att den passar - en känsla - och då ska den dit. Jag antar att det är en del av grunden till att man kan och tillåter sig själv att känna sig nöjd och tillfreds. :) För den värsta eller hårdaste kritikern är en själv.

Å visst är det roligt att resonera kring det man skapar. Att tolka och därmed se saker som man annars kanske inte ser. Jag är övertygad om att utveckling kommer av det. Förutsatt att man inte överanalyserar... ;)